Počet záznamov: 1  

Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar

  1. Názov Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar : bakalárska práca
    Autorské údajeSoňa Grznárová, školiteľ: Roman Staňo
    Autor Grznárová Soňa
    Ďalší autori Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Vydavateľské údajeBratislava, 2021. - 37 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra917190

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce698.7 KBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.