Počet záznamov: 1  

Predpoklady vytvárania a činnosť akciových spoločností v podmienkach reštauračného stravovania

  1. Názov Predpoklady vytvárania a činnosť akciových spoločností v podmienkach reštauračného stravovania : záverečná práca postgraduálneho štúdia
    Autorské údajeDrahomíra Rusnáková, Škol. Anton Strašík
    Autor Rusnáková Drahomíra
    Ďalší autori Strašík Anton (Školiteľ (konzultant))
    Korporácia Vysoká škola ekonomická v Bratislave
    Vydavateľské údajeBratislava, 1991. - 44 s.
    Druh dokumentupráce záverečné
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 347.7 - Obchodné právo
    Heslá spoločnosti akciové * stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * mechanizmus trhový * hospodárenie podnikové * podnikanie * kapitál * ruch cestovný
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra683266

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    683266SEKSklad knižničného fondulen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.