Počet záznamov: 1  

Nadbytok kapacít znižuje efektívnosť potravinárstva

  1. Názov Nadbytok kapacít znižuje efektívnosť potravinárstva
    Autorské údajeJana Janků
    Autor Janků Jana
    Zdrojový dokument Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. Roč. 10, č. 33 (16. augusta 2000), s. 8A. - Bratislava : TREND Holding, 2000. ISSN 1335-0684
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potravinárstvo * efektívnosť ekonomická * Slovensko * strata * rozbory činnosti hospodárskej * podnik poľnohospodársky
    AnotáciaHospodársky výsledok potravinárskeho priemyslu SR v minulých rokoch. Zisky a straty niektorých podnikov. Tržby za potravinársky tovar pre maloobchod. Mierny nárast majetku a zvýšenie vlastného imania. Zvýšenie záväzkov voči dodávateľom. Najväčší problém potravinárskeho priemyslu - nadbytok výrobných kapacít, čo negatívne ovplyvňuje efektívnosť výroby potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 21-40

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.