Počet záznamov: 1
Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek
Názov Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek Autorské údaje Miroslav Buch Autor Buch Miroslav Zdrojový dokument IBC. International business cooperation : časopis pre podnikateľov = Magazine for managers = Zeitschrift für Unternehmer. Roč. 11, č. 5 (Mimoriadne číslo 2000), s. 12. - Bratislava : INFORMEX, 2000 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 65.011.4 - Produktivita. Hospodárnosť. Racionalizácia. Hodnotová analýza Heslá rast produktivity práce * Figaro Trnava * konkurencieschopnosť * produktivita práce * pochutiny * proces výrobný Anotácia Obrovská dynamika zmien a konkurenčný boj. Situácia na trhu potravín. neustále sa meniace podmienky, tlak na cenovú konkurencieschopnosť výrobkov. Nové prístupy na meniace sa podmienky v odštepnom závode Figaro Trnava. Ukazovateľ produktivity práce. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2000: 2-5
článok
Počet záznamov: 1