Počet záznamov: 1  

Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek

  1. Názov Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek
    Autorské údajeMiroslav Buch
    Autor Buch Miroslav
    Zdrojový dokument IBC. International business cooperation : časopis pre podnikateľov = Magazine for managers = Zeitschrift für Unternehmer. Roč. 11, č. 5 (Mimoriadne číslo 2000), s. 12. - Bratislava : INFORMEX, 2000
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 65.011.4 - Produktivita. Hospodárnosť. Racionalizácia. Hodnotová analýza
    Heslá rast produktivity práce * Figaro Trnava * konkurencieschopnosť * produktivita práce * pochutiny * proces výrobný
    AnotáciaObrovská dynamika zmien a konkurenčný boj. Situácia na trhu potravín. neustále sa meniace podmienky, tlak na cenovú konkurencieschopnosť výrobkov. Nové prístupy na meniace sa podmienky v odštepnom závode Figaro Trnava. Ukazovateľ produktivity práce.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 2-5

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.