Počet záznamov: 1  

Slovenská národná bibliografia

  1. Názov Slovenská národná bibliografia : články
    Vydavateľské údajeMartin : Matica slovenská
    ISSN0231-9748
    Periodicitamesačník
    Roky odberu1970-1997
    Druh dokumentuperiodické bibliografie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 01 - Bibliografia. Katalógy. Zoznamy kníh
    Heslá bibliografia * články * Slovensko
    Báza dátPERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
    OdkazySúborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    Zväzky1995: 1-6, 7-11
    1994: 1-4, 5-8, 9-12
    1993: 1-12
    1992: 1-4, 5-8, 9-12
    1991: 4-6, 7-9, 10-12
    1990: 1-4, 5-8, 9-12
    1989: 1-3, 5-8, 9-12
    1988: 1-3, 4-6, 7-9, l0-12
    1987: 1-3, 4-6, 7-9, 10-12
    1986: 1-6, 8-12, 13
    1985: 1-4, 5-8
    1984: 1-3, 4-6, 7-9, 10-12, 13, 14
    1983: 1-4, 5-8, 9-12, 14
    1982: 1-12, 13, 14
    1981: 1-6, 7-12, 13
    1980: 1-5, 6, 8, 9, 10, 11, 13
    1979: 2, 4-12, 14
    1978: 1-5, 6-7, 9-11, 13
    1977: 1-12
    1976: 1-12
    1975: 1-13
    1974: 1-13
    1973: 1-12
    1972:
    1971:
    1970:

    časopis

    časopis

Počet záznamov: 1