Počet záznamov: 1
Vývojové tendencie v oblasti potravín - používanie geneticky modifikovaných organizmov v potravinárstve
Názov Vývojové tendencie v oblasti potravín - používanie geneticky modifikovaných organizmov v potravinárstve : diplomová práca Autorské údaje Alica Tencerová, školiteľ: Alica Lacková Autor Tencerová Alica Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2012. - 66 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 861789
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 2 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1