Počet záznamov: 1  

Regionalne i tradycyjne oleje i tłuszcze w jadłospisie studenta

  1. Názov Regionalne i tradycyjne oleje i tłuszcze w jadłospisie studenta
    Preklad názvuRegionálne a tradičné oleje a tuky v jedálnom lístku študenta
    Autorské údajeMałgorzata Krzywonos, Daniel Borowiak, Małgorzata Kosiorowska
    Autor Krzywonos Małgorzata
    Spoluautori Borowiak Daniel
    Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentWspółczesne trendy w technologii żywności. Od żywności tradycyjnej do prozdrowotnej. : materialy konferecijne, Poznań, 26-27.09.2012. S. 42. - Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2012
    PoznámkyAbstrakt
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaPoľsko
    Kategória EPCAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE12 01833-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.