Počet záznamov: 1  

Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar

  1. SYS0275938
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20220203120022.1
    035
      
    $a bd6fae9c-b9f3-48e2-bfd8-65bd792629ed
    100
      
    $a 20210613d2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar $e bakalárska práca $f Soňa Grznárová $g školiteľ: Roman Staňo
    210
      
    $a Bratislava $d 2021
    215
      
    $a 37 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0081896 $a Grznárová $b Soňa $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $p EUBOBFKSC $4 727 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001181 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20210613 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.