- Možnosti využitia termoevolučnej metódy pri stanovovaní obsahu uhlíka…
Počet záznamov: 1  

Možnosti využitia termoevolučnej metódy pri stanovovaní obsahu uhlíka a jeho jednotlivých foriem v horninách

  1. Názov Možnosti využitia termoevolučnej metódy pri stanovovaní obsahu uhlíka a jeho jednotlivých foriem v horninách
    Preklad názvuPosibilities of applying the thermoevolution method for the estimation of carbon content and structure in materials
    Autorské údajeZuzana Kubínová, Štefan Kuzevič, Žofia Kuzevičová
    Autor Kubínová Zuzana EUBPHFKIM - Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF
    Spoluautori Kuzevič Štefan
    Kuzevičová Žofia
    Zdrojový dokument Acta Montanistica Slovaca. Vol. 6, no. 4 (2001), pp. 289-292 online. - Košice : Technical University of Košice. ISSN 1335-1788
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE01 00182-001, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF287.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

    NázovAutorské údaje
    Martina Sobková
    AutorZdrojový dokument
    Bankovnictví : odborný měsíčník pro profesionální finance. Roč. 31, č. 9 (2024), s. 20-21. - Praha : 4H production, 2024. ISSN 1212-4273
    Druh dokumentu
    rozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentu
    čeština
    Krajina vydania
    Česká republika
    HesláAnotácia
    Smernica a nariadenie o platobných službách (PSD 3/ PSR) je pripravovaná legislatíva určená k regulácii platobných metód na jednotnom trhu Európskej únie, ktorej cieľom je odstránenie prekážok pre nové typy platobných služieb a zlepšenie ochrany a bezpečnosti spotrebiteľov. Návrh aktuálizácie pravidiel týkajúcich sa platobných služieb. Posilnenie spotrebiteľských práv.
    Báza dát
    ČLÁNKY
    Odkazy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.