Počet záznamov: 1
Uplatňovanie systémov riadenia kvality v slovenských subjektoch a ich dopad na potravinovú bezpečnosť
Názov Uplatňovanie systémov riadenia kvality v slovenských subjektoch a ich dopad na potravinovú bezpečnosť Súbežný názov Implementation of quality managerial systems in Slovak enterprises and its influence of food safety Autorské údaje Zuzana Kapsdorferová, Mária Kadlečíková Autor Kapsdorferová Zuzana Spoluautori Kadlečíková Mária Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 14, č. 1 (2014), s. 66-77 online. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2014. ISSN 1338-6336 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá podnik * riadenie kvality * riadenie procesné * systém riadenia kvality * bezpečnosť potravinová Anotácia Ťažiskom predkladaného vedeckého článku je spoznať úroveň uplatňovania komplexného riadenia kvality v slovenských podnikoch a spoznať dôvody a prínosy používania systémov riadenia kvality v rámci ich podnikateľských aktivít. Výhody uplatňovania systémov riadenia kvality v podnikoch. Vplyv systémov riadenia kvality na potravinovú bezpečnosť. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2014: 1
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 488.3 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1