Počet záznamov: 1
Jedlo aj história
Názov Jedlo aj história Autorské údaje Ján Záborský Autor Záborský Ján Zdrojový dokument Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 26, č. 28 (14. júla 2016), s. 58-61. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Heslá ruch cestovný * gastronómia * mestá * regióny * víno * vinohradníctvo * oleje rastlinné * kultúra * história * Taliansko Anotácia Toskánsko - kraj ponúkajúci najväčšie lákadlá milovníkov Talianska. Florencia a Siena - dve centrá Toskánska. Rozsiahle viniče, výroba vína a olivového oleja. Florencia- studnica renesancie. Toskánska kuchyňa ako kuchyňa chudobných a mimoriadne chutná. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2016: 21-30 + 5 príl.
článok
Počet záznamov: 1