Počet záznamov: 1  

Jedlo aj história

  1. Názov Jedlo aj história
    Autorské údajeJán Záborský
    Autor Záborský Ján
    Zdrojový dokument Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 26, č. 28 (14. júla 2016), s. 58-61. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu
    Heslá ruch cestovný * gastronómia * mestá * regióny * víno * vinohradníctvo * oleje rastlinné * kultúra * história * Taliansko
    AnotáciaToskánsko - kraj ponúkajúci najväčšie lákadlá milovníkov Talianska. Florencia a Siena - dve centrá Toskánska. Rozsiahle viniče, výroba vína a olivového oleja. Florencia- studnica renesancie. Toskánska kuchyňa ako kuchyňa chudobných a mimoriadne chutná.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2016: 21-30 + 5 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.