Počet záznamov: 1  

Osobitosti trhu mlieka a mliečnych výrobkov a ich vplyv na realizáciu marketingového výskumu

  1. SYS0112529
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220819092252.4
    100
      
    $a 20100414a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Osobitosti trhu mlieka a mliečnych výrobkov a ich vplyv na realizáciu marketingového výskumu $f Mária Vasiľová
    301
      
    $a VEGA 1/0228/08
    330
      
    $a Osobitosti uplatnenia kvantitatívnych metód výskumu trhu mlieka a mliečnych výrobkov a možnosť ich využitia pre marketingové riadenie na mikroúrovni ako aj na úrovni makroekonomickej. Výsledkom skúmania je definícia marketingových osobitostí vybraného agropotravinárskeho sektora, ktoré determinujú špecifiká výskumu trhu mlieka a mliečnych výrobkov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0111241 $1 010 $a 978-80-225-2856-6 $1 200 1 $a Merkúr 2009 : výsledky vedeckej práce mladých vedeckých pracovníkov $b elektronický zdroj $e zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej v rámci Európskeho týždňa vedy $e Bratislava, 4. november 2009 $f zostavovateľské a grafické práce Peter Červenka, Simona Škorvagová, Peter Verček $v S. 354-358 $1 210 $a Bratislava $c [Obchodná fakulta EU] $d 2009 $1 215 $a CD-ROM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003380 $a mlieko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001107 $a analýza trhu
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005843 $a metódy kvantitatívne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003218 $a marketing manažment
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001948 $a ekonometria
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    675
      
    $a 339.13 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000179 $x Trh všeobecne. Analýza trhu
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0028704 $a Vasiľová $b Mária $f 1985- $p EUBOBFKMA $9 100 $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100414 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.