Počet záznamov: 1  

Zvláštností managementu v prvním desetiletí 21. století v kontextu zvládání globalizujících se ekonomických a bezpečnostních jevů

  1. SYS0118194
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231113113917.3
    100
      
    $a 20100929a2010łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a cze $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Zvláštností managementu v prvním desetiletí 21. století v kontextu zvládání globalizujících se ekonomických a bezpečnostních jevů $f Emil Antušák
    330
      
    $a Tri charakteristické hybné sily spoločnosti. Krízový syndróm spoločnosti. Ako predchádzať budúcim krízovým javom. Súčasné krízové okolie organizácie. Kompetenčné vrstvy manažéra 21. storočia. Metodológia komplexného integrovaného systému riadenia rizík.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0181917 $1 011 $a 1336-0019 $1 200 1 $a Krízový manažment $e vedecko-odborný časopis Fakulty špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline = scientific-technical magazine of Faculty of special engineering at University of Žilina in Žilina $d crisis management $v Roč. 9, č. 1 (2010), s. 8-18 $1 210 $a Bratislava $c Fakulta špeciálneho inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline $d 2010
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003194 $a manažment krízový
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009562 $a riadenie rizík
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002974 $a kríza sociálna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002969 $a kríza hospodárska
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006188 $a systémy informačné integrované
    675
      
    $a 65.012.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000299 $x Technika a metódy riadenia. Riadenie. Vedenie. Autorita
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0074275 $a Antušák $b Emil $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100929 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.