Počet záznamov: 1  

Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle

  1. SYS0144129
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20221104095843.7
    100
      
    $a 20111125d1988łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Štartovacie kultúry v mäsovom priemysle $f M. Filová, Alica Lacková
    463
    -1
    $1 200 1 $a Aditívne látky v požívatinách $e zborník referátov zo 4. celoštátnej konferencie : Banská Bystrica, 29.-30. marca 1998 $g Recenzent: Terézia Šinková $v S. 119-124 $1 210 $a Bratislava $c Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV $d 1988
    675
      
    $v 1. stred. $z slo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0044192 $a Filová $b M. $4 070 $9 50
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 50 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111125 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.