Počet záznamov: 1  

Význam vína v ponuke pohostinských zariadení

  1. SYS0145916
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231016074218.2
    100
      
    $a 20120103a2011łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Význam vína v ponuke pohostinských zariadení $d <The> Importance of wine in catering establishment $f Ivica Linderová
    330
      
    $a Zvýšenie kvality a ponuky slovenských vín za posledné desaťročie. Somelier a jeho úloha v pohostinskom zariadení. Zážitok a víno v pohostinských službách. Zážitková gastronómia. Vínne cesty na Slovensku.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0212042 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic review of tourism $d Zeitschrift für Tourismuswirtschaft $v Roč. 44, č. 4 (2011), s. 243-245 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2011
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006971 $a víno
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004509 $a ponuka
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0024548 $a Linderová $b Ivica $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120103 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.