Počet záznamov: 1
Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky
SYS 0146208 LBL $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ 005 20220803104831.8 100 $a 20120110a2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky $d Trends of food-package technology development $f Igor Kačeňák 301 $a KEGA 006EU-4/2011 330 $a Vývoj obalového priemyslu bude v budúcich rokoch ovplyvnený niekoľkými faktormi. Jedným z nich je vývoj v oblasti technológií, ktoré zahrňujú zmeny v používaných materiáloch a technológiách. Aplikované moderné metódy balenia.Vákuové balenia a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Inteligentné systémy balenia. Rádiofrekvenčná identifikácia – RFID. Nanotechnológie. Obaly pre mikrovlnný ohrev. Biodegradovateľné obalové materiály – bioplasty. Automatizácia baliaceho procesu. Požiadavky na obaly budúcnosti. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0145603 $1 010 $a 978-80-225-3326-3 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili: Peter Drábik, Peter Červenka, Petra Jansová $v S. [1-9] $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2011 $1 215 $a CD-ROM [1180 s.] 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003763 $a obaly 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001186 $a balenie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006412 $a technika obalová 610 1-
$9 eu_un_auth*0006942 $a nanotechnológie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 675 $a 621.798 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000267 $x Balenie a obalová technika 700 -1
$3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20120110 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1