Počet záznamov: 1  

Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky

  1. SYS0146208
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220803104831.8
    100
      
    $a 20120110a2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky $d Trends of food-package technology development $f Igor Kačeňák
    301
      
    $a KEGA 006EU-4/2011
    330
      
    $a Vývoj obalového priemyslu bude v budúcich rokoch ovplyvnený niekoľkými faktormi. Jedným z nich je vývoj v oblasti technológií, ktoré zahrňujú zmeny v používaných materiáloch a technológiách. Aplikované moderné metódy balenia.Vákuové balenia a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Inteligentné systémy balenia. Rádiofrekvenčná identifikácia – RFID. Nanotechnológie. Obaly pre mikrovlnný ohrev. Biodegradovateľné obalové materiály – bioplasty. Automatizácia baliaceho procesu. Požiadavky na obaly budúcnosti.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0145603 $1 010 $a 978-80-225-3326-3 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili: Peter Drábik, Peter Červenka, Petra Jansová $v S. [1-9] $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2011 $1 215 $a CD-ROM [1180 s.]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003763 $a obaly
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001186 $a balenie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006412 $a technika obalová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0006942 $a nanotechnológie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    675
      
    $a 621.798 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000267 $x Balenie a obalová technika
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120110 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.