Počet záznamov: 1
Význam ekologického poľnohospodárstva a biopotravín v podmienkach Slovenskej republiky
Názov Význam ekologického poľnohospodárstva a biopotravín v podmienkach Slovenskej republiky Súbežný názov The Importance of organic farming and organic food in the Slovak Republic Autorské údaje Ivana Mišúnová Hudáková, Juraj Mišún Autor Mišúnová Hudáková Ivana EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Spoluautori Mišún Juraj EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva III. : [zborník vedeckých prác]. S. 26-34. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3302-7 Výstup z projektu VEGA 1/0604/10 Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva
Poznámky VEGA 1/0604/10 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 631 - Poľnohospodárstvo Heslá poľnohospodárstvo * ekológia * bioprodukty * výroba rastlinná * výroba živočíšna * certifikácia * logo * legislatíva * Slovensko * Európska únia Anotácia Podstata ekologického poľnohospodárstva. Ekologická poľnohospodárska výroba - špecifické postupy, legislatíva, princípy a ciele ekologického poľnohospodárstva. Porovnanie ekologického a konvenčného poľnohospodárstva. Biopotraviny. Označovanie biopotravín. Vybrané certifikované bioprodukty rastlinnej a živočíšnej výroby v SR. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E11 01361-004, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1