Počet záznamov: 1
Bezpečnosť a kvalita potravín v spoločnom stravovaní
Názov Bezpečnosť a kvalita potravín v spoločnom stravovaní : diplomová práca Autorské údaje Martina Pališinová, školiteľ: Alica Lacková Autor Pališinová Martina Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2011. - 86 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 857123
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1