Počet záznamov: 1
Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar
Názov Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar : diplomová práca Autorské údaje Michaela Liďáková, školiteľ: Ľubica Knošková Autor Liďáková Michaela Ďalší autori Knošková Ľubica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2013. - 89 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 871231
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Príloha 1.5 MB z IP adresy EU po prihlásení Elektronická verzia práce 3 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1