Počet záznamov: 1
Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava
Názov Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava Preklad názvu Uplatňovanie zážitkovej gastronómie vo vybraných hoteloch v Bratislave Autorské údaje Anna Veszprémi Sirotková Autor Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 9, č. 2 (2017), s. 102-107 online. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2017. ISSN 1337-9313 Poznámky KEGA 027EU-4/2016 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá hotely * marketing * gastronómia * služby obchodné * ruch cestovný * ruch cestovný zážitkový Anotácia Spôsoby využitia skúsenosti gastronómie v hotelových reštauráciách v Bratislave s cieľom motivovať a inšpirovať profesionálov, aby svoje služby zatraktívnili pre vyššiu návštevnosť a hostí. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E17 01054-001, online Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2017: 2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Archív publikačnej činnosti 379.9 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1