Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SYS0227844
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20170320101358.7
    100
      
    $a 20170307d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a fre
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Comportement d'achat de consommateurs dans les magasins de la chaîne NAY Elektrodom $e diplomová práca $f František Babuška $g školiteľ: Pavol Kita
    210
      
    $a Bratislava $d 2016
    215
      
    $a 87 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0055011 $a Babuška $b František $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0066280 $a Kita $b Pavol $f 1977- $p EUBOBFKMA $4 727 $T Katedra marketingu OBF
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0065765 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Ústav medzinárodných vzťahov - zrušené $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20170307 $g AACR2
    830
      
    $a Diplomová práca neprešla importom záv. prác.
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  2. SYS0184279
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073147.2
    100
      
    $a 20140402d2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Environmentálny profil výrobku - ekodizajn $d Environmental product profil - eco - design $f Klaudia Gubová
    330
      
    $a Dizajn a dopad produktu na životné prostredie po jeho uvedení na trh. Integrácia ekologicky udržateľných postupov a prístupov do výrobných procesov, samotných výrobkov, ich funkcie a zároveň do nášho správania sa v súvislosti s ich používaním.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0183760 $1 010 $a 978-80-225-3814-5 $1 200 1 $a Procesný manažment v rozvoji podnikov na Slovensku - III $b elektronický zdroj $e zborník príspevkov z vedeckého seminára Katedry manažmentu výroby a logistiky (pri príležitosti Týždňa vedy) : Bratislava, [11. november 2013] $f zostavila: Radka Herbriková $g recenzenti: Andrej Dupaľ, Michal Leščišin $v S. [34-42] CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2013 $1 215 $a CD-ROM [80 s., 4 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001726 $a dizajn
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001728 $a dizajn priemyselný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004227 $a plán výrobný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004474 $a politika výrobková
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001944 $a ekologizácia
    675
      
    $a 658.512 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000340 $x Výrobné plány. Určenie poradia pracovných postupov. Routing
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0031499 $a Gubová $b Klaudia $p EUBFPMKML $4 070 $9 100 $f 1986- $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140402 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  3. SYS0225514
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073710.7
    100
      
    $a 20161221d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Informácie o potravinách pre spotrebiteľov trpiacich potravinovou alergiou alebo intoleranciou a zaevidované chránené označenia syrov vo vybraných krajinách EÚ $d Food information for consumers suffering from a food allergy or intolerance and registered protected designations of cheeses in selected EU countries $f Tatiana Košútová
    301
      
    $a VEGA 1/0635/14
    330
      
    $a Harmonizovanie požiadaviek a informácie o prítomnosti prídavných látok v potravinách, technologicky pomocných látkach a iných látkach alebo výrobkoch s vedecky preukázaným účinkom v podobe alergie alebo neznášanlivosti, poskytované pre spotrebiteľov na trhu. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 1169/2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0225402 $1 010 $a 978-80-225-4300-2 $1 200 1 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016 $f zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Elżbieta Weiss, Igor Kačeňák $v S. 149-154 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2016 $1 215 $a CD-ROM [219 s., 13,8 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0065351 $a Weiss $b Elżbieta $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $4 675 $1 710 12 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b Medzinárodná vedecká konferencia $e Bratislava, Slovensko $f 28.11.2016
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007183 $a výrobky živočíšne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004081 $a označovanie tovarov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002460 $a informácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003904 $a ochrana spotrebiteľa
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048830 $a Košútová $b Tatiana $p EUBOBFKTK $4 070 $9 100 $f 1962- $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20161221 $g AACR2
  4. SYS0195234
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073255.0
    100
      
    $a 20141208d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Inovačný proces maloobchodného sortimentu: vybrané poznatky zo súčasnej výrobnej praxe a procesné bariéry v súčasnosti na Slovensku $d Innovation process of FMCG products: selected industry learnings and barriers of innovation process in Slovakia $f Ladislav Faith
    301
      
    $a KEGA 017EU-4/2013
    330
      
    $a Vybrané faktory, ktoré môžu ovplyvňovať mieru úspechu alebo neúspechu inovačných procesov v hospodárskej praxi. Vnútropodnikové procesy a spôsoby fungovania v oblasti výrobkového vývoja, prípravy výroby, kontroly kvality, vzťahov ku zákazníkom a podobne.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0195049 $1 010 $a 978-80-225-3946-3 $1 200 1 $a Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2014 $b elektronický zdroj $e zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 18. 9. 2014 Senec $f zborník zostavili Peter Červenka, Ivan Hlavatý $g recenzenti Attila Pólya, Jamal Hasan $v S. 19-25 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2014 $1 215 $a CD-ROM [126 s., 6,32 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008410 $a Červenka $b Peter $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0072143 $a Pólya $b Attila $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0023283 $a Hasan $b Jamal $4 675 $1 710 12 $a Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2014 $b Medzinárodná vedecká konferencia $e Senec, Slovensko $f 18.9.2014
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003176 $a maloobchod
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006033 $a stratégia inovačná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0053828 $a bariéry inovačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002490 $a inovácia výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003013 $a kvalita tovaru
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0049509 $a Faith $b Ladislav $p EUBOBFKTK $9 100 $q E $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20141208 $g AACR2
    830
      
    $a Externý doktorand, nevykazuje sa na MŠ
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  5. SYS0211281
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502083527.9
    100
      
    $a 20160121d2015łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Návrh systému certifikácie internetových obchodov predávajúcich sortiment biopotravín $d System of certification of electronic shops selling organic food products $f Alena Dudeková
    301
      
    $a VEGA 1/0635/14
    330
      
    $a Slovenská asociácia pre elektronický obchod (SAEC) hodnotí internetové obchody podľa určených pravidiel, avšak nie je oprávnená vydávať certifikát, za súčasnej situácie môže vydávať iba osvedčenie o splnených, ňou stanovených podmienok. Model získania certifikátu internetových obchodov predávajúcich sortiment biopotravín, ktorý môže nahradiť existujúce osvedčenia o splnení podmienok.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0211020 $1 010 $a 978-80-87952-12-2 $1 200 1 $a MMK 2015 $b elektronický zdroj $e sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník VI. : 14. - 18. prosince 2015 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661528 $d MMK 2015 : proceedings of the international scientific conference : international Masaryk conference for Ph.D. students and young researchers : volume VI. $z eng $v S. 310-316 CD-ROM $1 210 $a Hradec Králové $c MAGNANIMITAS $d 2015 $1 215 $a CD-ROM [2743 s.] $1 710 12 $a MMK 2015 $b Mezinárodní vědecká konference $d 6. $e Hradec Králové, Česko $f 14.-18.12.2015
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044174 $a biopotraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003013 $a kvalita tovaru
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004798 $a predajcovia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004799 $a predajne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001441 $a certifikáty
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0035572 $a Dudeková $b Alena $p EUBOBFKTK $4 070 $9 100 $f 1986- $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160121 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  6. SYS0015944
    LBL
      
    00224nx^^a22001093^^450
    005
      
    20220422095648.6
    100
      
    $a 20070628asloy0103 ba0
    106
      
    $a 0
    152
      
    $a AACR2
    200
    -1
    $a Parízková $b Jana
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20070628
  7. SYS0038092
    LBL
      
    $$$$$nx^^a22$$$$$3^^45
    005
      
    20110513152103.6
    100
      
    $a 20110513asloy0103 ba0
    106
      
    $a 0
    152
      
    $a AACR2
    200
    -1
    $a Parízková $b Jana
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20110513
  8. SYS0225528
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073710.8
    100
      
    $a 20161221d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami $d Comparison of the nutritional value of organic food with conventional food $f Alica Lacková
    301
      
    $a VEGA 1/0635/14
    330
      
    $a Porovnanie nutričnej hodnoty a rozdiely medzi vybranými druhmi konvenčných potravín a biopotravín. Ciele ekologického poľnohospodárstva a tvorba trvalo udržateľného systému manažmentu poľnohospodárstva. Rešpektovanie prírodných systémov a cyklov, udržiavanie a zvyšovanie zdravia pôdy, vody, rastlín, zvierat a rovnováhy medzi nimi.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0225402 $1 010 $a 978-80-225-4300-2 $1 200 1 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016 $f zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Elżbieta Weiss, Igor Kačeňák $v S. 155-161 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2016 $1 215 $a CD-ROM [219 s., 13,8 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0065351 $a Weiss $b Elżbieta $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $4 675 $1 710 12 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b Medzinárodná vedecká konferencia $e Bratislava, Slovensko $f 28.11.2016
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044174 $a biopotraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0056850 $a poľnohospodárstvo ekologické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002304 $a hodnota
    675
      
    $a 658.56 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000344 $x Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20161221 $g AACR2
  9. SYS0225466
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502073710.0
    100
      
    $a 20161220d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Preferovanie lokálnych potravín na Slovensku $d Preference for local foods on the Slovak $f Ivan Hlavatý
    301
      
    $a VEGA 1/0635/14
    330
      
    $a Problematika regionálnych produktov a hlavné dôvody, prečo spotrebitelia tieto potraviny nakupujú. Kvalita surovín a tradícia regiónu. Ciele a utvorenie sebestačných potravín a ekonomika v danej lokalite.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0225402 $1 010 $a 978-80-225-4300-2 $1 200 1 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016 $f zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Elżbieta Weiss, Igor Kačeňák $v S. 63-67 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2016 $1 215 $a CD-ROM [219 s., 13,8 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0065351 $a Weiss $b Elżbieta $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $4 675 $1 710 12 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b Medzinárodná vedecká konferencia $e Bratislava, Slovensko $f 28.11.2016
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005895 $a spotreba potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044860 $a rozhodovanie nákupné
    675
      
    $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $p EUBOBFKIO $4 070 $9 100 $f 1978- $T Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20161220 $g AACR2
  10. SYS0180290
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073053.0
    100
      
    $a 20140113d2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Uplatnenie zásad systémov manažérstva v inovačnom procese $d <The> application of principles of management systems in the innovation process $f Marta Karkalíková
    301
      
    $a KEGA 017EU-4/2013
    330
      
    $a Zásady manažérstva kvality, ktoré podporujú inovačné trendy a definujú vzájomné vzťahy pracovných procesov v organizácii tak, aby sa vytvoril produkt, ktorý uspokojí požiadavky zákazníkov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0180162 $1 010 $a 978-80-225-3755-1 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 II. $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili: Peter Drábik, Peter Červenka, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Gabriela Pajtinková - Bartáková, Jan Koudelka $v S. 259-268 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2013 $1 215 $a CD-ROM [695 s., 34,75 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002490 $a inovácia výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006576 $a tovaroznalectvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006197 $a systémy kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003719 $a normy kvality
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $p EUBOBFKTK $4 070 $9 100 $f 1947- $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140113 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.