Vytlačiť
1. Význam vína v ponuke pohostinských zariadení
Názov | Význam vína v ponuke pohostinských zariadení |
---|---|
Súbežný názov | The Importance of wine in catering establishment |
Autorské údaje | Ivica Linderová |
Autor | Linderová Ivica |
Zdrojový dokument | Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 44, č. 4 (2011), s. 243-245. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2011. ISSN 0139-8660 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | víno * reštaurácie * ponuka * kvalita * služby * gastronómia * kultúra * ruch cestovný |
Anotácia | Zvýšenie kvality a ponuky slovenských vín za posledné desaťročie. Somelier a jeho úloha v pohostinskom zariadení. Zážitok a víno v pohostinských službách. Zážitková gastronómia. Vínne cesty na Slovensku. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2011: 1-4 |