Vytlačiť
1. Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR
Názov | Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR |
---|---|
Súbežný názov | Revenue management in food industry in Slovak Republic |
Autorské údaje | Katarína Remeňová |
Autor | Remeňová Katarína EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Zdrojový dokument | Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 102-107. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.53 - Cenová politika |
Heslá | potravinárstvo * manažment * tržby * diferenciácia cenová |
Anotácia | Manažment tržieb prostredníctvom cenovej optimalizácie ponúka dynamické nástroje riadenia príjmov podniku. Využívajú ho spoločnosti po celom svete, ktorých produkty obsahujú vysoké fixné náklady a súčasne strácajú svoju hodnotu v krátkom časovom úseku. Príspevok sa venuje využitiu nástroja cenovej diferenciácie v manažmente tržieb potravinárskych podnikov, ktorých produkty spĺňajú kľúčovú charakteristiku - prepad hodnoty produktu po termíne jeho použiteľnosti. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E14 00259-014, originál dokumentu |