Vytlačiť
1. Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava
| Názov | Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Preklad názvu | Uplatňovanie zážitkovej gastronómie vo vybraných hoteloch v Bratislave | ||||||||
| Autorské údaje | Anna Veszprémi Sirotková | ||||||||
| Autor | Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
| Zdrojový dokument | Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 9, č. 2 (2017), s. 102-107 online. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2017. ISSN 1337-9313 | ||||||||
| Poznámky | KEGA 027EU-4/2016 | ||||||||
| Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
| Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
| Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
| Heslá | hotely * marketing * gastronómia * služby obchodné * ruch cestovný * ruch cestovný zážitkový | ||||||||
| Anotácia | Spôsoby využitia skúsenosti gastronómie v hotelových reštauráciách v Bratislave s cieľom motivovať a inšpirovať profesionálov, aby svoje služby zatraktívnili pre vyššiu návštevnosť a hostí. | ||||||||
| Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch | ||||||||
| Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
| Archív EPC | E17 01054-001, online | ||||||||
| Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
| Čísla | 2017: 2 | ||||||||
| |||||||||