Vytlačiť
1. Obslužný úsek je srdcom predajme
Názov | Obslužný úsek je srdcom predajme |
---|---|
Autorské údaje | Peter Kapitán |
Autor | Kapitán Peter |
Zdrojový dokument | TaPmag : tovar & predaj. Č. 62 (11-12) (2021), s. 46-47. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2021. ISSN 1805-0549 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Heslá | bezpečnosť * hygiena * obsluha * predajne * dizajn |
Anotácia | Na začiatku pandémie sa oslabil záujem zákazníkov o obslužné úseky. Mnohí obchodníci sa to snažili vyriešiť prostredníctvom čelného skla, ale išlo iba o dočasné riešenie. Hoci je situácia stále kritická, zákazníci si zvykli a dôverujú bezpečnosti potravín. Ako by mal vyzerať obslužný úsek a čomu sa pri dizajne vyvarovať. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2021: 62 |