Vytlačiť
1. Štandardom pre HACCP je STN EN ISO 22000
Názov | Štandardom pre HACCP je STN EN ISO 22000 |
---|---|
Autorské údaje | Jozef Kerekréty |
Autor | Kerekréty Jozef |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 2 (2006), s. 29-30. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | štandardy * normy technické * bezpečnosť potravinová * manažment * komunikácia interná * systémy riadenia * riziko * kontrola * Slovensko * EN ISO 22000 |
Anotácia | Norma EN ISO 22000 Systémy manažérstva bezpečnosti potravín - Požiadavky na organizácie potravinového reťazca má od 1.2.2006 postavenie slovenskej technickej normy. Čoho sa norma týka. Pre koho je norma určená. Význam normy. Najdôležitejšie požiadavky - interaktívna komunikácia, systém manažérstva, kontrola nad rizikami. Benefity pre podniky. Prínos pre Slovensko. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2006: 1-12 |