Vytlačiť
1. Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok"
Názov | Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok" |
---|---|
Autorské údaje | Jaroslava Marušková |
Autor | Marušková Jaroslava |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 62-67. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | zariadenia stravovacie * reštaurácie * gastronómia * inovácia * zamestnanci * manažéri * manažment * prieskum * Slovensko |
Anotácia | Poznatky, ktoré vyplynuli z prieskumu 39 gastronomických zariadení 12 slovenských miest. Hlavný dôvod inovácií - udržanie si konkurencieschopnosti zariadenia, zvýšenie návštevnosti, rast tržieb a lojalita zákazníkov. Inovácie a zamestnanci. Typy inovácií. Zdroje informácií o nových trendoch. Bariéry zmien. Hostia a inovácie. Dva smery v slovenských reštauráciách. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 1-12 |