Vytlačiť
1. Treba kalkulovať?
Názov | Treba kalkulovať? : hľadanie ekonomického zdravia hotela |
---|---|
Autorské údaje | Zuzana Šedivá |
Autor | Šedivá Zuzana |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 9, č. jar (2015), s. 32-38. - Žilina : Direct press, 2015. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 658.15 - Finančné hospodárstvo v podniku |
Heslá | manažment finančný * riadenie finančné * ceny * kalkulácia cenová * kalkulácia nákladov * tržby * ubytovanie * stravovanie spoločné * hotely |
Anotácia | Finančný manažment hotela. Benchmarking - porovnávanie ukazovateľov. Úloha kalkulovania. Základom predajnej ceny prechodného ubytovania je nákladová cena. Nákladová cena nie je predajná cena. Riadenie tržieb. Ceny stravovacích služieb. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2015: jar-zima |