Vytlačiť
1. Tajomstvá úspešných reštaurácií
| Názov | Tajomstvá úspešných reštaurácií |
|---|---|
| Autorské údaje | Jarmila Horváthová |
| Autor | Horváthová Jarmila |
| Zdrojový dokument | Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 26, č. 12 (24. marca 2016), s. 62-65. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684 |
| Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
| Jazyk dokumentu | slovenčina |
| Krajina vydania | Slovenská republika |
| Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
| Heslá | reštaurácie * gastronómia * hotely * kvalita * služby * riadenie * manažment * zákazníci * zamestnanci * Slovensko |
| Anotácia | Top 10 reštaurácií Slovenska 2016. Top 11 hotelov Slovenska 2016. Ako dosiahnuť, aby bol podnik nielen kvalitný, ale aj hosťami vyhľadávaný. |
| Báza dát | ČLÁNKY |
| Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
| Čísla | 2016: 11-20 + 6 príl. |