Vytlačiť
1. Human resource management in the hospitality industry
Názov | Human resource management in the hospitality industry |
---|---|
Autorské údaje | Frank M. Go, Mary L. Monachello, Tom Baum |
Autor | Go Frank M. |
Spoluautori | Monachello Mary L. |
Baum Tom | |
Vydavateľské údaje | New York : John Wiley & Sons , 1996. - 330 s. |
ISBN | 0-471-11056-6 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * zdroje ľudské * riadenie * turistika * politika personálna * hotely * reštaurácie * manažment personálny * zamestnanci * motivácia * personalistika |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 |
Signatúra | 777954 |