Vytlačiť
1. Jedlo aj história
Názov | Jedlo aj história |
---|---|
Autorské údaje | Ján Záborský |
Autor | Záborský Ján |
Zdrojový dokument | Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 26, č. 28 (14. júla 2016), s. 58-61. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu |
Heslá | ruch cestovný * gastronómia * mestá * regióny * víno * vinohradníctvo * oleje rastlinné * kultúra * história * Taliansko |
Anotácia | Toskánsko - kraj ponúkajúci najväčšie lákadlá milovníkov Talianska. Florencia a Siena - dve centrá Toskánska. Rozsiahle viniče, výroba vína a olivového oleja. Florencia- studnica renesancie. Toskánska kuchyňa ako kuchyňa chudobných a mimoriadne chutná. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2016: 21-30 + 5 príl. |