Vytlačiť
1. Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska
Názov | Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska |
---|---|
Preklad názvu | Culinary Tourism: Case of Lower Silesia |
Autorské údaje | Andrzej Rapacz |
Autor | Rapacz Andrzej |
Spoluautori | Gryzsel Piotr |
Zdrojový dokument | Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 52, č. 1 (2019), s. 4-13. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2019. ISSN 0139-8660 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | ruch cestovný * stravovanie spoločné * výživa * kultúra * zvyklosti kultúrne * rozvoj regionálny * Poľsko |
Anotácia | Pojem kulinársky cestovný ruch. Jeho podstata a možnosti jeho rozvoja v Poľsku. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2019: 1-4 |