Vytlačiť
1. Organic Food in Slovak Social Catering Facilities
Názov | Organic Food in Slovak Social Catering Facilities | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Biopotraviny v slovenských zariadeniach spoločného stravovania | ||||||||
Autorské údaje | Alica Lacková, Marta Karkalíková, Paulína Krnáčová | ||||||||
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Spoluautori | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |||||||||
Zdrojový dokument | Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. S. 155-163. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019 / Miśniakiewicz Małgorzata ; Halagarda Michał ; Krzywonos Małgorzata ; Kudełka Wanda. ISBN 978-83-7789-594-8 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0543/18 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Poľsko | ||||||||
Heslá | biopotraviny * stravovanie spoločné * štýl životný * agropotravinárstvo * rozvoj trvalo udržateľný | ||||||||
Anotácia | Názory a postoje majiteľov reštaurácií na použitie biopotravín pre prípravu jedál. Tri skupiny potenciálnych zákazníkov biopotravín. Stanovenie dôvodov pre spracovanie farmárskych surovín v stravovacích zariadeniach. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E19 00640-002, kópia plného textu | ||||||||
|