Vytlačiť
1. Food and beverage management
Názov | Food and beverage management |
---|---|
Autorské údaje | Jack D. Ninemeier |
Autor | Ninemeier Jack D. |
Vydavateľské údaje | Lansing : Educational Institute , 2000. - 350 s. |
Vydanie | 3. ed. |
ISBN | 0-86612-182-X |
Druh dokumentu | učebnice |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * riadenie * manažment * reštaurácie * služby * zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * pohostinstvo * marketing * produkty * produkcia * ceny * hygiena * projekty * manažment finančný |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 3, z toho voľných 2, prezenčne 1 |
Signatúra | 821354-821356 |