Vytlačiť
1. Sťažnosti v hotelových a reštauračných službách
Názov | Sťažnosti v hotelových a reštauračných službách |
---|---|
Autorské údaje | Marián Gúčik |
Autor | Gúčik Marián |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 4, č. jeseň (2010), s. 34-39. - Žilina : Direct press, 2010. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 658.516 - Normalizácia v podniku, v prevádzke. Obmedzenie typov |
Heslá | hotely * reštaurácie * služby * zákazníci * spokojnosť zákazníkov * sťažnosti * normy ISO |
Anotácia | Spokojnosť hosťa môže prerásť do jeho lojality spojenej s opakovanou kúpou služby a šírením dobrého mena organizácie. Nespokojnosť zákazníkov a sťažnosti. Medzinárodné normy, ktoré sa zaoberajú manažérstvom sťažností. Proces vybavovania sťažností podľa normy ISO 10002 |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2010: jar-zima |