Vytlačiť
1. Improving Students' Language Skills in Business English Course: Experimental Study
Názov | Improving Students' Language Skills in Business English Course: Experimental Study | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Zdokonaľovanie jazykových zručností študentov v kurzoch obchodnej angličtiny: experimentálna štúdia | ||||||||
Autorské údaje | Zuzana Hrdličková | ||||||||
Autor | Hrdličková Zuzana EUBFAJKAJ - Katedra anglického jazyka FAJ | ||||||||
Zdrojový dokument | Advanced Education. No. 17 (2021), pp. 46-56 online. - Kyiv : National Technical University of Ukraine, Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute. ISSN 2409-3351 | ||||||||
DOI | 10.20535/2410-8286.226493 | ||||||||
Poznámky | KEGA 015EU-4/2017. - Registrovaný: Web of Science | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Ukrajina | ||||||||
Heslá | pedagogika * didaktika * jazyky cudzie * angličtina * jazyk obchodný * vzdelávanie elektronické * testy didaktické * analýza komparatívna * študenti | ||||||||
Anotácia | Porovnanie študijných výsledkov študentov prvého a druhého ročníka obchodnej angličtiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave, dosiahnutých v rezortných štandardizovaných testoch po absolvovaní troch kurzov z obchodnej angličtiny pre pokročilých. Kontrolná skupina študentov má tradičný kurz a experimentálna sa zapisuje aj do elektronického kurzu Obchodná komunikácia na platforme LMS Moodle, pričom s využitím internetu a podporných materiálov sa zapája do rôznych aktivít. Hodnotenie významnosti rozdielu medzi úrovňami znalostí oboch skupín metódou testovania hypotéz (t-Test). Výsledky ukazujúce, že experimentálna skupina študentov dosiahla v konečnom hodnotení lepšie výsledky ako kontrolná skupina študentov a že alternatívna forma vyučovania obchodnej angličtiny je účinná. | ||||||||
Kategória EPC | ADM | ||||||||
Registrované v | WOS | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E21 00353-002, online | ||||||||
|