Vytlačiť
1. Managing employee relations in the hotel and catering industry
Názov | Managing employee relations in the hotel and catering industry |
---|---|
Autorské údaje | Rosemary E. Lucas |
Autor | Lucas Rosemary E. |
Vydavateľské údaje | London : Cassell , 1995. - 317 s. |
ISBN | 0-304-32897-9 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Veľká Británia |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | zamestnanci * zamestnávatelia * hotely * stravovanie spoločné * vzťahy pracovnoprávne * rozhodovanie * miesta pracovné * ochrana zdravia * zákony * manažment personálny * práca personálna |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 |
Signatúra | 777933 |