Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0059566^"
  1. ŠUPOLOVÁ, Veronika. Súčasné trendy v hoteloch : diplomová práca. Školiteľ: Katarína Valenteová. Bratislava, 2017. 75 s.
    kniha

    kniha

  2. ŠUPOLOVÁ, Veronika. Podpora regionálnych potravín a ich dopad na regionálny rozvoj BSK : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2015. 60 s.
    kniha

    kniha

  3. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - ŠUPOLOVÁ, Veronika. Regionálne označovanie produktov v krajinách V4 (Poľsko, Slovensko, Česko a Maďarsko). In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2015. ISSN 1337-7493, 2015, roč. 8, č. 32, s. 559-570. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  4. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - ŠUPOLOVÁ, Veronika. Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji. In Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015. Medzinárodná vedecká konferencia. Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 17.9.2015 Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4109-1, s.55-63 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.