Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Hlavný názov = "Kvalita potravín"
  1. VALOVIČOVÁ, Denisa. Bezpečnosť a kvalita potravín na Slovensku v porovnaní s Európskou úniou : diplomová práca. Školiteľ: Tatiana Košútová. Bratislava, 2019. 76 s.
    kniha

    kniha

  2. FOLTÍNOVÁ, Ľubica. Ochrana spotrebiteľa: bezpečnosť a kvalita potravín v EÚ. In Ekonomika, financie a manažment podniku XIII : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4656-0, s. 156-161 online. KEGA 002EU-4/2019. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania.
    článok

    článok

  3. KOLLÁR, Vojtech. Bezpečnosť a kvalita potravín. In Manažérstvo životného prostredia 2015. medzinárodná vedecká konferencia. Manažérstvo životného prostredia 2015 : zborník z XV. medzinárodnej vedeckej konferencie, 17.-18. apríl 2015, Bratislava. - Žilina : STRIX, 2015. ISBN 978-80-89753-02-4, s. 132-134.
    článok

    článok

  4. PALIŠINOVÁ, Martina. Bezpečnosť a kvalita potravín v spoločnom stravovaní : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2011. 86 s.
    kniha

    kniha

  5. BEER, Gabriel - HALUZA, Ivan - SLOVÁK, Kristian. [ Kvalita potravín ]. In Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. - Bratislava : TREND Holding, 2005. ISSN 1335-0684, 24. marca 2005, č. 11, s. 20-25.
    článok

    článok

  6. KARKALÍKOVÁ, Marta. Kvalita potravín a potravinové právo. In Ekonomické rozhľady = Economic review : vedecký časopis Ekonomickej univerzity v Bratislave = Quarterly journal of the University of Economics Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 1997. ISSN 0323-262X, 1997, roč. 26, č. 1, s. 77-84.
    článok

    článok

  7. PYTEL, J. Transformace zemědělství a kvalita potravin. In Národní hospodářství, 1993, č. 3, s. 28-33.
    článok

    článok

  8. MESÍK, J. Kvalita potravín z hľadiska nových právnych predpisov. In Výživa a zdravie, 1993, roč. 38, č. 7-8, s. 93-95.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.