Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 465  
Vaša otázka: Systematika = "^640.2/.4^"
  1. MALACHOVSKÝ, Andrej - MAKOVNÍK, Tomáš. Hotelierstvo. 1. vydanie. Banská Bystrica : BELIANUM, 2023. 189 s. ISBN 978-80-557-2034-0. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. PATÚŠ, Peter - MARUŠKOVÁ, Jaroslava. Manažment prevádzky penziónu. 1. vydanie. Banská Bystrica : DALI-BB, 2018. 212 s. ISBN 978-80-8141-201-1. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  3. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna. Rozvoj hotelových podnikov v integračných zoskupeniach : dizertačná práca. Školiteľ: Ľudmila Novacká. Bratislava, 2017. 122 s. [6,1 AH]. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  4. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Najlepší hotel na svete má Slovák. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545, 2017, roč. 11, č. jar, s. 20-26.
    článok

    článok

  5. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Prvá dáma sa vrátila do Tatier : Hotel Lomnica. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545, 2017, roč. 11, č. jar, s. 60-63.
    článok

    článok

  6. KVAŠŇÁK, Lukáš. Pochovajme gastrolístky. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684, 7. júla 2016, roč. 26, č. 27, s. 20-24.
    článok

    článok

  7. KAMPF, Vladimír. Kto zaplače pre gastráče. In Profit. - Bratislava : PETIT PRESS, 2016. ISSN 1335-4620, 11. mája 2016, roč. 24, č. 10, s. 16.
    článok

    článok

  8. HORVÁTHOVÁ, Jarmila. Tajomstvá úspešných reštaurácií. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684, 24. marca 2016, roč. 26, č. 12, s. 62-65.
    článok

    článok

  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - BENŠOVÁ, Petra. Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš). In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 90-101 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  10. PUPIŠOVÁ, Iveta. Akadémia hoteliera: Ako získať viac hostí. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545, 2016, roč. 10, č. zima, s. 36-37.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.