Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Hlavný názov = "Bezpečné potraviny"
  1. ŠINKOVÁ, Terézia. Bezpečné potraviny. In Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2005. ISSN 1335-9266, 2005, roč. 9, č. 3, s. 30-31.
    článok

    článok

  2. DUBRAVICKÝ, Jozef - HERIBAN, Ľuboš. Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu. In Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2000, 2000, roč. 4, č. 11, s. 36-37.
    článok

    článok

  3. KRIŠTOFIČOVÁ, Dagmar. Bezpečné potraviny a potravinová bezpečnosť : Skoro polovicu príjmov slovenský spotrebiteľ preje, nie však podľa zásad racionálnej výživy. In Slovenský Profit, 1995, roč. 3, č. 25, s. 7.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.