Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 25  
Vaša otázka: Hlavný názov = "Bezpečnosť potravín"
  1. RÁŠO, Michal. Balenie a bezpečnosť potravín : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2019. 45 s.
    kniha

    kniha

  2. SUCHÁ, Alžbeta. Vyhodnotenie nákladov na kvalitu a bezpečnosť potravín vo vybranom podniku cestovného ruchu : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2019. 70 s.
    kniha

    kniha

  3. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Bezpečnosť potravín z pohľadu spotrebiteľov a výrobcov. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/1 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4507-5, s. 86-94. VEGA 1/0670/16.
    článok

    článok

  4. TURSKI, Marcin. Bezpečnosť potravín je náročná úloha pre logistiku. In Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. - Bratislava : Goodwill, 2017. ISSN 1337-9798, 2017, roč. 9, č. Apríl-máj, s. 62.
    článok

    článok

  5. REMEŇOVÁ, Katarína. Bezpečnosť potravín a ich označovanie. In Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti I. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4166-4, s. 60-70. VEGA 1/0128/15. 1/0128/15, VEGA, Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti.
    článok

    článok

  6. NOVÁKOVÁ, Michaela. Bezpečnosť potravín na trhu EÚ : bakalárska práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2014. 44 s.
    kniha

    kniha

  7. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Kvalita a bezpečnosť potravín. In Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3964-7, s. 52-66 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  8. MIKOVÁ, Jana. Bezpečnosť potravín v zariadení spoločného stravovania Koliba : diplomová práca. Školiteľ: Marta Karkalíková. Bratislava, 2011. 64 s.
    kniha

    kniha

  9. LACKOVÁ, Alica. Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2011. ISSN 1337-7493, 2011, roč. 4, č. 15, s. 408-417.
    článok

    článok

  10. KRNÁČOVÁ, Paulína. Bezpečnosť potravín pri tzv. predaji z dvora. In Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6, s. 78-86. KEGA 006EU-4/2011. 006EU-4/2011, KEGA, E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.