Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Edícia = "Hospitality management"
  1. KOTAS, Richard - CONLAN, Michael. Hospitality accounting. repr. London : International Thomson Business Press, 2000. 443 s. Tourism and hospitality management. ISBN 186-152-086-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. HARRIS, Peter. Profit planning. 2. ed. Oxford : Butterworth-Heinemann, 1999. 195 s. Professional hospitality guides, Hospitality management. ISBN 0-7506-4528-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  3. DAVIS, Bernard - LOCKWOOD, Andrew - STONE, Sally. Food and beverage management. 3. ed. Oxford : Butterworth-Heinemann, 1999. 392 s. Hospitality management. ISBN 0-7506-3286-0. [Počet ex. : 2, z toho voľných 1, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.