Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Hlavný názov = "Kvalita a bezpečnosť potravín"
  1. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Kvalita a bezpečnosť potravín. In Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3964-7, s. 52-66 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  2. POLÁK, Matej. Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka. In Naukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005, 2005, vip. 5, s. 89-95.
    článok

    článok

  3. LACKOVÁ, Alica. Kvalita a bezpečnosť potravín ako významný nástroj konkurencieschopnosti. In Zborník prednášok zo 7. zjazdu Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV : c. potravinárska sekcia. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave, 2005. ISBN 80-227-2300-2, s. 63-68. VEGA 1/1225/04. 1/1225/04, VEGA, Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.