Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Vaša otázka: Hlavný názov = "Systémy manažérstva bezpečnosti potravín"
  1. TITKA, Peter. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín a ich implementácia v praxi : diplomová práca. Školiteľ: Alica Lacková. Bratislava, 2014. 77 s.
    kniha

    kniha

  2. KARKALÍKOVÁ, Marta. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania. In Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6, s. 41-49. KEGA 006EU-4/2011. 006EU-4/2011, KEGA, E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách.
    článok

    článok

  3. PETRÓ-TURZA, Martha. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. In Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2003. ISSN 1335-5511, marec-apríl 2003, roč. 9, č. 2, s. 29-30.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.