Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Edícia = "Technika a technológia potravinárskeho priemyslu"
  1. DÖRNYEI, József. Rýchlorozpustné potravinárske výrobky. [Z maď. prel.] Július Studnický. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1988. 200 s. Technika a technológia potravinárskeho priemyslu. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. KRKOŠKOVÁ, Bernadetta - VACOVÁ, Terézia. Progresívne technológie v mliekarstve. Bratislava : Alfa, 1982. 183 s. Technika a technológia potravinárskeho priemyslu. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.