Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 16  
Vaša otázka: Heslá = "cestoviny"
  1. Za pečivo a cestoviny sme minuli viac ako pred rokom. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2024. ISSN 1336-2348, 2024, roč. 22, č. 3, s. 36-37.
    článok

    článok

  2. KRNÁČOVÁ, Paulína - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru : praktikum. Recenzenti: Alica Lacková, Igor Kačeňák, Vanda Rogovská. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 183 s. [9,15 AH]. ISBN 978-80-225-4695-9.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  3. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Winter wheat noodle colour evaluation in sustainable farming systems. In ICOAS 2015 Bringing innovations to organic farming. Conference. Acta fytotechnica et zootechnica : scientific journal : ICOAS 2015 Bringing innovations to organic farming : 5th International conference on organic agriculture sciences : October 14-17, 2015, Bratislava, Slovakia. - [Nitra] : Slovak university of agriculture in Nitra, Faculty of agrobiology and food resources, 2015. ISSN 1336-9245, Special issue, vol. 18, 2015, pp. 59-61 online. VEGA 1/0513/12, ITMS 26220220115.
    článok

    článok

  4. MATOŠKOVÁ, Dagmar. Analýza a predikcia vybraných odborov potravinárskeho priemyslu. In Ekonomika poľnohospodárstva. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2005. ISSN 1335-6186, 2005, roč. 5, č. 1, s. 47-54.
    článok

    článok

  5. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2005. 192 s. ISBN 80-225-2027-6. [Počet ex. : 11, z toho voľných 9, prezenčne 2]
  6. Nissin Food Products Co., Ltd. : annual report 2003 : whenever, wherever, however. Tokyo : Nissin Food Products Co., Ltd., 2003. 39 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  7. KOŠŤÁL, Daniel. Polievkam konkurujú cestoviny. In Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2002. ISSN 1335-2008, júl 2002, roč. 7, č. 7, s. 30-31.
    článok

    článok

  8. VESELSKÁ, Edita - BLAŽKOVÁ, Ivana. Vývoj zahraničního obchodu s obilovinami a výrobky z nich. In Medzinárodné vzťahy na prahu 3. tisícročia : rozširovanie EÚ ako míľnik? - Bratislava : Vydavateľstvo Ekonóm, 2002. ISBN 80-225-1562-0, s. 236-239.
    článok

    článok

  9. MATOŠKOVÁ, Dagmar. Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM. Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. 41 s. ISBN 80-8058-260-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  10. Moderní formy bankovních klientských služeb a platební karty. In Bankovnictví : měsíčník Hospodářských novin. - Praha : Economia, 2000. ISSN 1212-4273, 35, roč. 8, č. 5 (2000.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.