Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Vaša otázka: Heslá = "chémia organická"
  1. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna et al. Razvitije zakonodateľnoj i vspomogateľnoj osnovy sistemy organičeskogo chozjajstva v Slovakii. In Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. konferentsiya. Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. - Jaroslavľ : Jaroslavskaja Gosudarstvennaja Sel'skohozjajstvennaja Akademija, 2020. ISBN 978-5-98914-227-9, s. 65-71.
    článok

    článok

  2. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KOBIDA, Ľubomír - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Organičeski vyraščennyje emmer i speľtasravnenije profilja fenoľnych kislot. In Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. konferentsiya. Organičeskoje seľskoje chozjajstvo: opyt, probľemy i perspetivy. - Jaroslavľ : Jaroslavskaja Gosudarstvennaja Sel'skohozjajstvennaja Akademija, 2020. ISBN 978-5-98914-227-9, s. 58-61. ITMS 26220220115.
    článok

    článok

  3. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KOBIDA, Ľubomír - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Phenolic Acids Profile of Organically Grown Emmer and Spelt. In AgroSym 2019. International Scientific Agriculture Symposium. AgroSym 2019 : Book of Abstracts: X International Scientific Agriculture Symposium. - Jahorina : University of East Sarajevo, 2019. ISBN 978-99976-787-1-3, p. 523.
    článok

    článok

  4. KRIŠTANOVÁ, Anna. Zavedenie novej technológie a jej ekonomické prínosy vo vybranej firme. In MASH : zborník z medzinárodnej vedeckej doktorandskej konferencie dňa 29. 6. 2010. - Košice : PHF EU Košice, 2010. ISBN 978-80-225-3003-3.
    článok

    článok

  5. Qu'est-ce que la vie? Vol. 1. Paris : Éditions Odile Jacob, 2000. 501 s. ISBN 2-7381-0855-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  6. GAMAN, P.M. - SHERRINGTON, K.B. The Science of food. 4. ed., repr. London : Butterworth-Heinemann, 2000. 326 s. ISBN 0-7506-2373-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.