Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 28  
Vaša otázka: Heslá = "hygiena výživy"
  1. BUREŠOVÁ, Pavla et al. Hygiena v provozovnách stravovacích služeb. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2020. ISSN 1804-3836, 2020, roč. 11, č. 2, s. 8-15.
    článok

    článok

  2. GAJDOŠ, Jozef. Systém HACCP v praxi. In Marketing a obchod v teórii a praxi. Vedecký workshop v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015. Marketing a obchod v teórii a praxi : elektronický zborník abstraktov z vedeckého workshopu v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015 : [9. - 15. 11. 2015, Košice, Slovensko]. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2015. ISBN 978-80-225-4186-2, s. 14 CD-ROM. Abstrakt.
    článok

    článok

  3. SPRENGER, Richard A. Hygiene for management : a text for food safety courses. 16th ed. Doncaster : Highfield, 2012. 424 s. ISBN 978-1-907751-68-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. JÓŽEFFIOVÁ, Eva. Hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovania pri školách a školských zariadeniach : vrátane platnej legislatívy. In Manažment školy v praxi : odborný mesačník pre manažment škôl, školských a predškolských zariadení. - Bratislava : IURA EDITION, 2009. ISSN 1336-9849, 2009, č. 9, s. 25-27.
    článok

    článok

  5. PACHINGEROVÁ, Mária. Ekonomika výživy : základné kritériá a vybrané spoločensko-ekonomické problémy. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. 184 s. ISBN 978-80-225-2718-7. [Počet ex. : 11, z toho voľných 8, prezenčne 3]
  6. PEŠKO, Milan. Prevencia kríz z potravín. In Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266, 2006, roč. 10, č. 5, s. 12-13.
    článok

    článok

  7. ŠINKOVÁ, Terézia. V hygiene oveľa dôraznejšie. In Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266, 2006, roč. 10, č. 3, s. 12-13.
    článok

    článok

  8. ServSafe : coursebook. 3rd ed. Chicago : National Restaurant Association Educational Foundation, 2004. [530] s. ISBN 1-58280-114-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. PETRÓ-TURZA, Martha. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. In Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2003. ISSN 1335-5511, marec-apríl 2003, roč. 9, č. 2, s. 29-30.
    článok

    článok

  10. ŠTANGA, Rudolf. Výživa obyvateľstva SR - ekologické a zdravotné aspekty. Bratislava : Prognostický ústav SAV, 2002. 62 s. Otvorená séria. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.