Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Vydavateľ = "Association HACCP Consulting"
  1. KAŠŤÁKOVÁ, Elena - ŽATKO, Matúš - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. The Impact of the Russian Embargo on the Development and Specialization of Agri-Food Trade between Slovakia and Russiaň. - Registrovaný: Scopus. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960, 2022, vol. 16, pp. 590-602 online. VEGA 1/0039/20, VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  2. PRITULSKA, N. et al. Сonsumer Preferences on the Market of Plant-based Milk Analogues. - Registrovaný: Scopus. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960, 2021, vol. 15, no. 1, pp. 131-141 online.
    článok

    článok

  3. MALCZYK, Ewa et al. Health Status of Women from a Small and a Big Town in Poland: The Subjective and Objective Assessment. - Registrovaný: Scopus. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960, 2019, vol. 13, no. 1, pp. 950-955 online.
    článok

    článok

  4. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles. - Registrovaný: Scopus. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960, 2016, vol. 10, no. 1, pp. 413-417 online. ITMS 26 220 220 115.
    článok

    článok

  5. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - Registrovaný: Scopus. Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. vychádza priebežne. ISSN 1337-0960. Dostupné na : https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/issue/archive
    časopis

    časopis



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.